VirtaavaVesi


"Vesi on vanhin voitehista, kosken kuohu katsehista


Yritykseni nimeä varten idean sain Kalevalasta. Suomalaisessa muinaisuskossa vesi nähtiin lähteeksi uudelle alulle, luomiseen sekä puhdistuksen elementiksi. Vesi kuvastaa vapautta, tuo tunteen parannuksesta, soljuvuudesta sekä tasaisuudesta. Sen koetaan rauhoittavan mieltä ja tuovan tasapainoa, mutta se mielletään myös liikkeeseen. Vesi tuo mieleen elämänkulun. 

Minulle tärkeitä arvoja ovat maanläheisyys, rauhallisuus, luotettavuus ja rehellisyys, ja ne ovatkin aina läsnä työskentelyssäni. Keho ja mieli ovat yksi kokonaisuus, kun keho voi huonosti niin mielikin voi huonosti. Haluan edistää yhteisöllistä hyvinvointia kuin myös omaa osaamistani moniin elämänlaatua kohentaviin tekniikoihin. Tavoitteeni hoitajana on edistää hyvinvointia yksilöllisten tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti

  • Poistaa lihaskireyksiä 
  • Kipujen lieventäminen
  • Liikkuvuuden lisääminen
  • Tuoda helpotusta arkeen ja elämänlaadun kohentaminen

Hoitojen jälkeen on hyvä juoda runsaasti vettä. Veden juonti auttaa elimistöä tasaamaan nestevajausta. Oikea kehon nestetasapaino edistää lihaskipujen ja kireyksien paranemista.


Vesi on perusta kaikelle elävälle. Maapallosta 71 prosenttia on vettä, ihmiskehosta 50-70 prosenttia on vettä, ja ihmisen veri koostuu noin 92 prosenttia vedestä sekä lihakset noin 75 prosenttia vedestä.

Hoitomuodot

Hieronta

Kalevalainen jäsenkorjaus

Akupunktio

Varaa aika hyvinvointiin